Ak Parti Ordu Milletvekili Metin Gündoğdu, 19 Eylül Stadyumu’nun millet bahçesi olmasının önünde bir engel kalmadığını belirterek, “27 Aralık’ta ihaleye çıkılıyor. Ordumuza yakışır bir alan olacak” dedi.

BAŞKAN GÜLER’DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI
BAŞKAN GÜLER’DEN REGAİB KANDİLİ MESAJI
İçeriği Görüntüle

Milletvekili Metin Gündoğdu, beraberinde Ak Parti İl Başkanı Halit Tomakin ve partililerle birlikte millet bahçesinin yapılacağı 19 Eylül Stadyumu’nda açıklamalarda bulundu.+iiiiiiiiiii900000000000000000äökl9

“Müjde”

‘Çevre ve Şehircilik Bakanımız Murat Kurum ile Rize’de görüştük. Ordululara millet bahçesiyle ilgili bir müjde verdi’ diyen Gündoğdu, şunları söyledi; “Ordu’ya yeni bir yatırım daha yapıyoruz. Bu yatırımlardan biri; uzun süredir konuşulan Millet Bahçesi. Milletimizin nefes alacağı, burada gelip piknik ve yürüyüş yapacağı millet bahçesi projesi, 19 Eylül Stadyumu’nun olduğu yere yapılacak. Proje kapsamında gençlerimizin zaman geçireceği yerler de olacak.”

“Ordu’ya yakışacak”

27 Aralık itibariyle millet bahçesi için ihaleye çıkılacağını aktaran Gündoğdu; “Ordu, yeşiliyle, doğasıyla, mavisiyle mükemmel bir şehir. Ordu, dünyada ismiyle söz ettirecek en güzel sahili olan büyük bir şehir. İç kesimde de güzel bir millet bahçesi ile burayı taçlandıracağız. Millet bahçemizin ihalesi 27 Aralık tarihinde gerçekleştirilecek. Ocak ayı içinde ihale gerçekleştirilip, çalışmalar yapıldıktan sonra Ordu’nun bütün kesiminin millet kıraathanesinde, kütüphanesinde, camisinde birlikte yaşam sürebileceği konforlu bir alan oluşturacağız. Bu alan Ordumuza hayırlı olsun. Ordu’ya yakışacan bir alan olacak. Ordu millet bahçesine kavuşacak.” diye konuştu.

“Valilik binası kütüphane olacak”

Proje kapsamında stattan valiliğe kadar olan alanı millete açacaklarını ifade eden Gündoğdu, “Valimiz bu işle alakalı başlangıcı yaptı. Hemen arka taraftaki İl Milli Eğitim Müdürlüğü binalarını yıktı. Eski valilik binası büyük ihtimalle kütüphane olarak hizmet verecek. Burada otopark sıkıntımız var. Bununla ilgili de görüştük. İhale yapıldıktan sonra proje değişiklikleriyle otopark alanının arttırılması, bunun yanında daha büyük bir cami yapılması için gayret göstereceğiz. İsterdik ki buradaki bütün alanı halka açalım ama büyük bir maliyet çıktığı için onlara ara verdik. Sonraki dönemde o binaları da eklemeyi düşünüyoruz. Ancak ilk etaptaki projemizde stadın tamamı yıkılıp, valiliğe kadar olan alan açılacak. Her zaman miting yaptığımız meydanımız buraya eklenecek. Ordu, güzel bir alana kavuşmuş olacak. Valilik binasının etrafı açılıp güzel bir alana kavuşacak.” diyerek sözlerini tamamladı.