Ordu Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü (OSKİ), bünyesine kattığı 14 yeni hizmet aracı ile vatandaşa daha hızlı hizmet sunacak.

ORDU TERMİNALLERİ 2024 YILINDA 208 BİN ARAÇ VE 550 BİN YOLCUYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
ORDU TERMİNALLERİ 2024 YILINDA 208 BİN ARAÇ VE 550 BİN YOLCUYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
İçeriği Görüntüle

Ordu genelinde içme suyu ve alt yapıda köklü değişimlere imza atan OSKİ, vatandaşa daha iyi hizmet verebilmek amacıyla araç filosunu güçlendirmeye devam ediyor. OSKİ, kamu kaynaklarının tasarruflu kullanılması amacıyla hizmet alımı ile araç temin etmek yerine kendi araçlarını satın alarak ekip araçlarını yeniledi.

Coğrafi açıdan zor ve geniş bir bölgeye hizmet sağlayan OSKİ, bu hizmetleri daha hızlı yapmak amacıyla 14 yeni hizmet aracını bünyesine kattı. Alınan bu yeni araçlarla birlikte ekipler; sayaç okuma, vatandaşlardan gelen talepleri karşılama gibi hizmetleri daha hızlı yerine getirebilecek