Vali Tuncay Sonel, kendisine hayırlı olsun dileğinde bulunmak, sorun ve taleplerini iletmek isteyen vatandaşlar için “Halk Günü” toplantısı düzenledi.

ORDU TERMİNALLERİ 2024 YILINDA 208 BİN ARAÇ VE 550 BİN YOLCUYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
ORDU TERMİNALLERİ 2024 YILINDA 208 BİN ARAÇ VE 550 BİN YOLCUYA EV SAHİPLİĞİ YAPTI
İçeriği Görüntüle

Valilik toplantı salonunda, bazı kurum müdürlerinin katılımıyla gerçekleştirilen "Halk Günü" toplantısında 63 vatandaşın sorunlarını, şikayetlerini ve taleplerini dinleyen Vali Tuncay Sonel, kendisine iletilen sorun, şikayet ve talepleri tek tek dinleyerek not aldı ve iletilen taleplerin çözümü için ilgili kurum müdürlerine talimatlar verdi.

Vali Tuncay Sonel, “Bugün, gerçekleştirdiğimiz 'Halk Günü' toplantısında vatandaşlarımızla bir araya geldik. Halkımızın dertleriyle dertlenmek, sorun ve taleplerine çözüm bulmak, bizim öncelikli görevimizdir” diye konuştu.